پسته درخت کوچکی است که مبدأ آن خاورمیانه و آسیای مرکزی است و در کشورهایی مانند ایران، سوریه، ترکمنستان و غرب افغانستان رشد میکند. این درخت میوه ای تولید میکند که خوراکی و بسیار لذیذ است. پسته واژهای فارسی است که از طریق زبان لاتین وارد زبانهای اروپایی شدهاست.
تولید پسته در جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۱۷ معادل ۵۷۴٬۹۸۷ تن بوده که ایران را در مقام اول جهان قرار داده است. بعد از ایران آمریکا با تولید ۲۷۲٬۲۹۱ و چین با تولید ۹۵٬۲۹۴ تن در مقام دوم و سوم قرار داشتهاند.
از مهمترین نوع پسته میتوان به پسته «اکبری» اشاره کرد، پسته ای که به علت داشتن مغز بلند و کشیده و درشت خود در بازار جهانی به super long pistachio معروف است، این پسته از مهمترین ارقام پسته در زمینه تجارت میباشد و تنها تولیدکننده عمده این گونه پسته ایران است و بیشتر در شهرستانهای رفسنجان و انار برداشت میشود، بنیانگذار این نوع پسته مرحوم حاج اکبر بسنجیده معروف به اکبر تاج آبادی بودهاست، که این پسته به نام وی پسته اکبری نام گرفته، نامبرده در سال ۱۳۸۰ در سن ۹۶ سالگی در شهرستان رفسنجان درگذشت و در زادگاهش روستای تاج آباد از توابع شهرستان رفسنجان به خاک سپرده شد.

خواص پسته
فواید
پسته سرشار از مس، منیزیم و انواع ویتامینهای گروه ب است که دستگاه ایمنی بدن را تقویت کرده و از بیماریهای بسیار پیشگیری میکند. ویتامین B6 برای حفظ عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. کمبود ویتامین B6 منجر به ناکارآمدی دستگاه ایمنی برای مقابله با عفونت میشود. همچنین مصرف پسته به ساخته شدن مناسب گلبولهای قرمز خونی کمک میکند. پسته یکی از بهترین منابع پتاسیم است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است.
مصرف پسته چون سرشار از ویتامین ای است برای پوست مفید است؛ زیرا ویتامین ای پوست را از آسیب پرتوی فرابنفش محافظت میکند.
پسته یکی از مغزهایی است که بیشترین مقدار فیبر غذایی را در خود دارد و میتواند علاوه بر بهبود گوارش به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک کند.
همچنین پسته به عنوان یک منبع آهن برای جلوگیری از کمخونی مفید است.
خوردن پسته میل جنسی را تقویت و ذهن را تقویت میکند.
مضرات
مغز پسته گرم و خشک است. خوردن زیاد آن باعث گرمی بدن و کهیر و دانههای قرمز رنگ در پوست میشود.
مصرف مقادیر زیادی از پسته عوارضی چون چاقی، فشار خون، بیماریهای روده، معده و … را به همراه دارد. همچنین مصرف روزانهٔ پستهٔ نمکزده احتمال ابتلا به فشار خون را افزایش میدهد؛ زیرا نصف فنجان از پسته نمک زده باعث افزایش دریافت سدیم به ۲۶۳ الی ۵۲۶ میلیگرم و منجر به افزایش فشارخون میشود.
مغز پسته چربی زیادی دارد و کسانی که معده ضعیف دارند باید آن را با زردآلو بخورند.
سلام
محمدی هستم
سایتتون رو بررسی کردم
محتواهای خوبی نوشتین
سایتتون سرعت مناسبی داره
من هم مثل شما سایت هام رو با وردپرس می سازم
وردپرس واقعا محشره و خیلی زود با وردپرس میشه اومد تو صفحه اول گوگل
یک موردی که من تو سایت شما دیدم اینه که تعداد بک لینک هاتون خیلی کمه
برای همین هم هست که تو تعداد زیادی کلمه کلیدی مهم تو صفحه اول گوگل نیستید
راستی یادم رفت بگم ، من متخصص سئو هستم
اگه یه مقدار در مورد بک لینک سازی فعالیت کنید ، مطمئنا نتیجه های فوق العاده ای می گیرید
یه سایت هست بک لینک رایگان و پر قدرت رو برای مدت محدود برای دانلود قرار داده
یه رپرتاژ خبری هم به ارزش 400 هزار تومان داره رایگان میده
پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید مختص سایت های وردپرسی مثل شماست
تا هنوز بر نداشتن ، برید دانلود کنین
لینک دانلود اگه اشتباه نکنم این بود
https://co10.ir/product/free-backlinks-reportage/
سلام
تبریک می گم
تو این زمینه بهترین هستین
سایتتون هم زیباست
سلام
من در زمینه تولید محتوی ، بازاریابی و تبلیغات اینترنتی فعالیت می کنم
همیشه و همیشه و همیشه
یادتون باشه که یکی از عوامل مهمی که باعث میشه مطالب سایتتون زیاد بازدید بشه عنوان مطالبتونه
اگه عنوان مطالبتون خوب و جذاب باشه قطعا روی لینک سایتتون بیشتر کلیک میکنن و درنتیجه اعتبار بیشتری پیش گوگل پیدا می کنین و طبعا گوگل هم شما رو به خیلیای دیگه معرفی میکنه
ولی فکر کردن در مورد ساختن یه عنوان خوب و موثر وقت زیادی رو از آدم میگیره و کار خیلی ساده ای نیست
اما یه کتاب هست که فکر میکنم خیلی بدردتون بخوره توصیه میکنم حتما یه نگاهی بهش بندازین اینم لینکشه :
http://barmo.ir/educational/marketing-ads/how-to-write-title.html/
حتما یه نگاهی بهش بندازید ضرر نمیکنین